Cunoştinţe
Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Se formează modul de răcire după produsele prelucrate

Se formează modul de răcire după produsele prelucrate

Produsele prelucrate prelucrate sunt formate prin forța exterioară a echipamentului forjat al instalației de prelucrare, pentru a obține metoda de prelucrare cu o anumită formă, dimensiune și proprietăți mecanice. Apoi, trebuie să ne răcească după prelucrarea produselor prelucrate, așa că astăzi vom introduce câteva metode de răcire pentru fabrica de prelucrare brută shanxi yongxin Machined Productss.

Prelucrarea materialelor din oțel carbon și prelucrări din oțel de înaltă calitate Prelucrările mecanice, pentru a preveni fisurarea suprafeței, necesită după forjarea frigului înaintea cuptorului, răcirea cuptorului, nisipul rece sau îngropat, coacerea răcită încet, apoi tratarea termică în timp util.

Oțelul inoxidabil al produselor prelucrate prelucrate trebuie să fie falsificat și introdus imediat în apă. Scopul este de a păstra granulația cât mai curând posibil și de a nu crește. În același timp, nu doriți să aveți mai multă organizare internă sau precipitare la punctul de calitate, apoi procesarea soluției solide.

Toate celelalte produse convenționale de oțel cu conținut mediu de carbon și produse de oțel cu temperatură medie joasă, prelucrate, trebuie să fie răcite cu aer după forjare. Scopul este de a face uniformitatea de răcire, uniformă și uniformă, pentru a preveni creșterea și amestecarea cerealelor, identificarea ușor de scris. Metale negre prelucrate Machined Productss de încărcare înainte de tratament termic temperatura de suprafață de cel puțin 50 ℃, pentru a preveni pete albe.

Gear prelucrate prelucrate Machined Productss are o varietate de materiale, unelte prelucrate Machined produse utilizate în mod obișnuit pentru materiale: 40 cr, 42 crmo, 20 crmnmo, 20 crmnti, 42 crmo, 40 cr unelte forjate în industria macaralelor, Produse Machined, 20 crmnmo, 20 crmnti unelte de forjare utilizate în transmisie mecanică, mici neascărtate (referință). Angrenajele au nevoie cel mai mult de imbunatatirea calitatii uneltelor, duritatea tratamentului termic al uneltelor de la 38 la 42 HRC poate atinge cea mai buna performanta, duritatea de 42 crmo este mai buna decat 40 cr, deoarece calitatea mai inalta a tratamentului termic mai bun, contactul si materialul este foarte mare. De asemenea, rezistența aceleiași durități este foarte apropiată. Rezistența la tracțiune a performanței optime de 40Cr este de 60 ~ 75 kg / mm pătrat, iar rezistența la curgere este de 35 ~ 55 kg / mm pătrat. Rezistența la tracțiune de 42CrMo este de 110kg / mm pătrat, iar rezistența la încovoiere este de 95kg / mm. Performanța lui 42CrMo este în mod evident mai bună decât cea de 40Cr.

Materialul 40Cr are o duritate bună și poate fi întărit la 28 ~ 60mm în diametru când se stinge apa, iar uleiul poate fi stins în diametrul de 15 ~ 40mm. După ajustare, materialul are proprietăți mecanice cuprinzătoare bune și are o bună sensibilitate scăzută și o rezistență la impact la temperaturi scăzute. Procesul de prelucrare a uneltelor 40Cr Machined Products este de obicei tratat cu o temperatură de înaltă frecvență sau o nitrificare după prelucrarea calității. Când duritatea este de 174 ~ 229 HBS, performanța procesării tăierii este mai bună, prelucrarea relativă a tăierii este de 60%, iar conținutul de carbon al produselor prelucrate prelucrate din material 40Cr este menținut la aproximativ 0,40%, pentru a se asigura că oțelul bună rezistență și duritate. Adăugarea elementului Cr este în principal pentru a îmbunătăți gradul de îngroșare a oțelului. Atunci când încălzirea este încălzită, elementul Cr este complet solid în corpul procesat de produse prelucrate și îmbunătățește rigiditatea oțelului. După stingere, soluția solidă a elementului Cr consolidează matricea și îmbunătățește stabilitatea temperaturii matricei. În timpul temperării la temperaturi ridicate, unele elemente Cr sunt difuzate de la țesuturile matricei până la corpul carburizat carburizat precipitat (Cr, Fe) 3C.

Conținutul de carbon din uneltele 42CrMo este menținut la aproximativ 0,42%, ceea ce asigură că oțelul are o bună rezistență și duritate. Adăugarea elementelor Cr și Mo este în principal pentru a îmbunătăți gradul de întărire a oțelului. Când se răcește și se încălzește, elementele Cr și Mo sunt complet solide în procesarea produselor Machined pentru a îmbunătăți gradul de întărire a oțelului. După răcire, Cr, Mo elemente de consolidare a soluției solide de matrice de organizare, și de a îmbunătăți stabilitatea de întoarcere a matricei. În timpul temperării la temperaturi ridicate, unele elemente Cr și Mo sunt difuzate de la țesuturile matricei până la corpul carburizat carburizat precipitat (Cr, Mo, Fe) 3C. Adăugarea elementului Mo poate elimina fragilitatea temperaturii. Adăugarea unei cantități mici de elemente Ni poate îmbunătăți duritatea oțelului.


Jingjiang Jinlun Machine Manufacturing Co, Ltd.

S