Cunoştinţe
Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Metode de imbunatatire a tolerantei la forjare

Metode de îmbunătățire a toleranței forfetărilor

Forgings este utilizat pe scară largă în mașini, energie, compresoare, mașini de petrol offshore și alte domenii. Forma forjate este complexă, modificările grosimii peretelui în mărime, detecția radiografică, de obicei, necesitatea de a testa zona expunerii repetate, trebuie îmbunătățită, adică îmbunătățirea toleranței radiologice, principalele măsuri fiind:

1. Forgnează zona din zonă

Culorile geometrice ale forjatelor sunt complexe, iar dimensiunea transversală se modifică foarte mult. Detectarea radiografică se bazează pe toleranța zonei transparente, care poate optimiza parametrii procesului și reduce numărul de treceri. Aceasta este: pentru a satisface câmpul de radiații și a trece prin lungimea condițiilor cât mai mult posibil pentru a face normalizarea; aceeași grosime a regiunii este împărțită în același film pentru o trecere; pentru grosimea regiunii, utilizarea toleranței la film și mai multă tehnologie de film pentru a maximiza lungimea unei treceri pentru a reduce numărul de treceri; pentru grosimea zonei simetrice, utilizarea simetriei expunerii mai multor filme la un moment dat.

2. Aplicarea caracteristicilor sursei de raze

Sursele de raze utilizate în mod obișnuit sunt în principal mașinile cu raze X, sursa γ și acceleratorul, aplicarea grosimii și utilizarea diferitelor avantaje. Mașina cu raze X este utilizată în principal pentru penetrarea zonei cu pereți subțiri al Forțelor, iar transparența este mai bună decât cea a razei γ. Sursa γ este mai potrivită pentru testul de penetrare a unor forjate cavitate complexe și poate fi expus în direcția circumferențială. Principalele caracteristici ale acceleratorului sunt energia, puterea de penetrare, timpul de tranzit scurt, eficiența ridicată, toleranța largă a grosimii fotografice.

3. Utilizarea tehnologiei multi-chip

Tehnologia multi-film este în sacul întunecat, în același timp, în două sau mai multe viteze fotosensibile ale filmului același sau diferite pentru transmisie, există un grad ridicat de consistență de negru. Când pelicula este plasată în diferite grosimi ale filmului care urmează a fi fotografiat, prin grosimea locului cu o viteză mare a peliculei pentru a observa evaluarea, prin grosimea părților mici ale filmului cu sensibilitate scăzută pentru a observa filmul ; Punga cu aceeași viteză a celor două pelicule care urmează a fi fotografiate, grosimea locației celor două filme poate fi suprapusă pe observarea și evaluarea, grosimea pieselor mici cu o singură observație.

4. Compensarea grosimii și ecranarea

Multe dintre formele complexe de forjate, prin diferența de grosime, utilizarea acceleratorului cu raze X de înaltă energie prin intermediul trecerii poate întâmpina adesea abilitatea de a trece, dar, de asemenea, a crescut ceață de film, va exista fenomen "eroziune margine"; în funcție de părțile specifice ale producției De blocul de compensare și de a face măsurile de protecție necesare, poate reduce negativ filmul negru și "eroziune margine" efect, crește toleranța film, pentru a îmbunătăți claritatea filmului.

Industria din aval Industria forjate modifică semnificativ structura cererii. Din cererea industriei de forjate, forjate de mașini a reprezentat un sfert din producția de mașini și modificările structurale privind valoarea totală a schimbărilor forjate sunt foarte mari; toate tipurile de fitinguri de țeavă au reprezentat 12,2%.

Deși China este deja o adevărată forță de forjare, dar calitatea produselor China Forgings și nivelul internațional avansat există un decalaj clar. Majoritatea indicatorilor de calitate a produselor prezintă un decalaj de etapă, imitarea celor mai inovatoare mai puțin. Unele standarde de calitate ale produselor în sine există un decalaj clar. Întregul proces de control al diferenței de timp slabe, bune, lipsa de calitate și stabilitate.

Vânzările de produse lent pentru a promova o parte din întreprinderile forjate chineze au jucat un război al prețurilor, o ripple, și în curând războiul prețurilor în zonele de producție low-end China forjate de răspândire rapidă, astfel încât întreaga China low-end forjate de produse de fum de piață .

În cazul creșterii duble a materiilor prime și a costurilor forței de muncă, industria forjatelor din China, nu există marje de profit în exces pentru promovarea prețurilor, să nu mai vorbim de valoarea produsului este foarte scăzută întreprinderile producătoare de forjate la sfârșitul anului. Pentru a promova fabricarea forjatelor scazute, producatorii au redus in mod repetat preturile datorita supracapacitatii forjate la scara redusa, omogenizarea produsului prin fenomen este grava. Cei doi factori de mai sus au condus la întreprinderile producătoare de forjate din China pentru fabricarea produselor forjate, un număr mare de produse forjate din restanțe, pentru a reduce presiunea inventarului, adversarii bătut, întreprinderile producătoare de forjare joase au avut un război al prețurilor sau chiar mai mic decât prețul de cost să facă concurență viciosă.

Forgings întreprinderi, cum ar fi otrăvirea sete-concurență în stil nu este doar perturba comanda normală China Forgings de piață, dar, de asemenea, accelerat propria rată de deces.


Jingjiang Jinlun Machine Manufacturing Co, Ltd.

S