Cunoştinţe
Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Procesarea flanșelor este mai predispusă la probleme

Flanșele de procesare sunt mai predispuse la probleme

Flanșele de prelucrare a forței sunt temperaturile de încălzire a bilelor de metal sunt prea mari sau în zona de încălzire cu temperatură ridicată pentru a rămâne prea lungă, oxigenul cuptorului și alte gaze oxidante penetrează în spațiul dintre granulele metalice și fier, sulf, carbon și alte oxidări formarea de co-cristal de oxid fuzibil, distrugerea relației dintre cereale, astfel încât materialul plastic să scadă. Pentru a arde un metal serios, scoateți grosierul atunci când lumina a lovit pe fisură, trageți lung timp va apărea în crack-uri de ardere.

Alamă este fisurată pe suprafața flanșelor de forjare. Observație de înaltă putere, cuprul galben deschis (sau soluția solidă de cupru) de-a lungul distribuției graniței granulelor. Atunci când se încălzește semifabricatul din flanșă, cum ar fi oxidul de cupru rezidual din cuptor, oțelul oxidat este redus la cupru liber la temperatură ridicată, iar atomii de oțel topiți se extind de-a lungul graniței de granule austenite, slăbind relația dintre granule. În plus, atunci când cantitatea de cupru din oțel este mai mare [> 2% (fracție de masă)], cum ar fi încălzirea într-o atmosferă de oxidare, formând un strat bogat în cupru sub oxid de fier,

Nu există o limită de temperatură strictă între supraîncălzire și supraîncălzire. În general, la caracteristicile oxidării și topirii granulelor pentru a determina arderea. Pentru oțelul carbon, atunci când se topește granulația granulelor, oțelul de oxidare gravă (oțel de mare viteză, oțel Cr12 etc.) deasupra arsei, limita granulei datorată topirii oaselor de pește. Când aliajul de aluminiu ardea triunghiul de topire a graniței de granulație și mingea de topire și așa mai departe. Forjarea după ardere, de multe ori nu poate fi salvată, a trebuit să fie dezmembrat.

Flanșele integrale sunt o conexiune cu flanșă. De asemenea, aparțin gâtului cu o pereche de flanșe din oțel. Materialul este oțel carbon, oțel inoxidabil, oțel aliat și așa mai departe. În diferitele standarde interne, cu IF să reprezinte flanșele globale. Folosit în conducte de înaltă presiune. Procesul de producție pentru forjare. Produsele Flanges de ansamblu, folosind 11 procese de prelucrare a preciziei, suprafața netedă și netedă, pot fi conforme cu standardul american ASME, standardul german DIN, eticheta UE, standardul japonez și standardul chinez pentru producția personalizată.

Cu gâtul sudat Flanșele și flanșele generale sunt sudate prin sudură, au un gât lung, cum să arate din aspectul dimensiunii și utilizarea diferenței dintre gât și flansa Flansa Flansa Din punct de vedere al aspectului, capătul general al flanșelor decât grosimea tubului flanșelor de sudură la cap, diametrul general al flanșelor, în plus față de PN1.6MPa, DN450 deasupra restului, sunt aceleași cu diametrul nominal. Flanșele generale ale înălțimii gâtului sunt ridicate, grosimea grosimii peretelui este relativ groasă, iar standardul de referință al flanșelor poate fi văzut clar.

Din punct de vedere al aplicării, flanșele generale sunt conectate cu dispozitivul Flanșe, cum ar fi flanșele de pe supapă, flanșele și supapa este un întreg, nu prin conexiunea de sudură. Flanșele generale utilizate în fabricarea echipamentului, în proiectarea conductei, nu sunt aproape utilizate. Flanșele și supapa, pompa și alte echipamente care se conectează atunci când sunt utilizate, sudate la conducte, mărimea interfeței coapsei și țeava / piesele corespunzătoare diametrului exterior, grosimea peretelui, pot fi sudate direct la conexiune.

Jingjiang Jinlun Machine Manufacturing Co, Ltd.

S