Cunoştinţe
Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Are suprafaţa de flanse au un efect dur pe sigiliul?

Are suprafaţa de flanse au un efect dur pe sigiliul?

Este flanse suprafata fina mai bine? De fapt, acest lucru nu este cazul, această nevoie de a vedea în cazul în care utilizaţi, astfel încât flanse va avea o diferite Rugozitatii, următorii producători de flanse pentru a vă oferi o descriere detaliată a personalului.

Flanse rugozitatea pe efectul de închidere de un mare impact, mai ales atunci când se utilizează non-soft garnitura, valoarea etanşare rugozitatea este una dintre principalele cauze ale scurgerilor. De exemplu, transformarea flanse suprafata de cuţit este o spirală, utilizarea de garnitura metalică, dacă valoarea rugozitatea este mare, garnitura nu poate fi blocat cutit lama format de groove spirala, sub presiune, mass-media va scurgeri în jos acest şanţ.

Garnitura moale are un grad mult mai mic de netezime pe suprafaţa de flanse, pentru că este uşor să deformeze şi poate bloca marginea de taiere, prevenind astfel scurgerile. Garnitura moale, flanse este prea buna, dar nu-i rău, pentru că în acest moment interfata scurgere rezistenţă devine mai mici.

Prin urmare, atunci când vom cumpăra flanse pot fi folosite în funcţie de mediul lor pentru a confirma dacă este necesară netedă sau aspră punct, desigur, nu ştii unde să consulte producătorii de flanse de personal, va vom oferi oferi cea mai bună utilizare a progra m.

Flante otel inoxidabil, pentru că din oţel inoxidabil are rezistenţă la coroziune bună, aşa că poate face părţi structurale pentru a menţine integritatea de proiectare. Flanse nu produce coroziune, pitting, coroziunii sau uzurii. Flanse cu conţinut de crom, de asemenea, oferă rezistenţă mecanică şi alungirea ridicat în unul, părţi uşor de fabricaţie, pot fi satisfăcute cu nevoile de arhitecti si designeri structurale. Toate metalele reacţionează cu oxigenul din atmosfera pentru a forma un film de oxid de pe suprafaţa. În cazul în care se formează găuri, suprafaţa de oţel carbon pot fi asigurate de vopsire cu o vopsea sau un metal rezistent la oxidare, dar, după cum este cunoscut, această protecţie este doar un film.

Flanse în utilizarea de proces includ:

1, chrome flanse ţeavă după întărirea American standard flanse flanse mai mari, predispus la spre crack. În cazul în care acelaşi tip de crom inox sudura electrod (G202, G207), trebuie să fie mai mult de 300 ℃ preîncălzire şi 700 ℃ după lent răcire tratament. Dacă Weldments poate fi tratamentul de căldură post-sudură, ar trebui să utilizaţi flanse ţeavă electrod (A107, A207).

2, flanse, în scopul de a îmbunătăţi rezistenta la coroziune si sudabilitate şi creşterea corespunzătoare cantităţii stabilitatea elementelor Ti, Nb, Mo, etc., mai bine decât flanse crom mai bine. Când folosind acelaşi tip de crom Flante electrod (G302, G307), ar trebui să fie mai mult de 200 ℃ preîncălzire şi 800 ℃ după călire în jurul tratament. Dacă Weldments nu poate fi tratat termic, ar trebui să utilizaţi electrod de accesorii flanse (A107, A207).

3, în scopul de a preveni capacul de flanse de încălzire cauzate de coroziune de ochi, curentul de sudare nu trebuie prea mult, mai puţin aproximativ 20 % din oţel carbon electrodul, Arcul nu trebuie prea mult timp, rece între straturi, mărgică îngust este corespunzătoare.

4, electrodul se recomandă să se usuce, Titan calciu tip trebuie să fie uscate la 150 ℃ pentru 1 oră, scăzut un tip de hidrogen ar trebui să fie 200-250 ℃ uscare 1 ora (nu se poate repeta uscare, sau uşor de descojit coaja de piele), pentru a preveni sudare lipire petrol şi murdărie alte , astfel încât să nu provoca sudură pentru a creşte conţinutul de carbon şi afectează calitatea de sudare.

5, flanse ţeavă de sudare, de încălzire repetate precipitaţii de carburi, reducerea la coroziune şi proprietăţi mecanice.

6, conducte de joasă presiune pot folosi firul flanse, mai mult de 4 kg presiune folosind flanse de sudare, electrodul trebuie să aibă rezistenţa la coroziune şi oxidare rezistenţă. Adauga o garnitura intre flanse două și strângeți-o cu suruburi. Flanşe diferite presiune au grosimi diferite şi de a folosi diferite bolţuri.


Jingjiang Jinlun Machine Manufacturing Co, Ltd.

S