Piese forjate

Aluminiu forgings

Forjarea este un proces de fabricație în care metalul este presat, presat sau presat sub o presiune mare pentru a produce piese de înaltă rezistență. Aliajul forjat este ideal pentru aplicații unde performanța și siguranța sunt critice, dar este nevoie de un metal cu o greutate mai mare pentru viteză sau eficiență energetică. Falsul ...

Forjarea este un proces de fabricație în care metalul este presat, presat sau presat sub o presiune mare pentru a produce piese de înaltă rezistență. Aliajul forjat este ideal pentru aplicații unde performanța și siguranța sunt critice, dar este nevoie de un metal cu o greutate mai mare pentru viteză sau eficiență energetică. Roțile din aluminiu forjate pe motocicletele Daytona sunt un exemplu perfect. Există în primul rând trei tipuri de procese de forjare: forjare la suprafață, ideală pentru componente mai mari din aluminiu; matrițare închisă, potrivită pentru modele mai complexe și toleranțe mai stricte; și forjarea laminată inelară utilizată pentru a crea aplicații în formă de inel de înaltă rezistență.


Performanță și rezistență ridicată

Procesul de forjare este utilizat în aplicații unde performanța și rezistența sunt cerințe critice.

Componentele forjate sunt frecvent întâlnite la punctele de stres și șocuri. Pistoanele, angrenajele și axele roților din automobile și aeronave de înaltă performanță sunt adesea fabricate din aluminiu forjat.

Aluminiu forjat perfect pentru industria aerospațială

Mediile provocatoare și dure în spațiu necesită structuri care sunt puternice și durabile, dar și ușoare. Aliajul forjat al aluminiului forjat comparativ cu oțelul îl face un candidat ideal pentru aplicațiile aerospațiale.

Instrumente ale comerțului

Ciocane, prese și suporți sunt tipurile de bază utilizate în procesul de forjare. Ciocane pot aplica o forță motrice de până la 50.000 de lire sterline, în cazul în care prese poate exercita o forță de până la 50.000 de tone. Upsetrele sunt practic o presă utilizată orizontal pentru a mări diametrul piesei de lucru prin comprimarea lungimii acesteia.

Marcarea calității

"Forjat" este semnul calității în sculele de mână și hardware. Clești, ciocane, chei, unelte de grădină și unelte chirurgicale sunt aproape întotdeauna produse prin forjare.


Procese de forjare din aluminiu

1. Forjare la suprafață

Ideal pentru prelucrarea bucăților mari de aluminiu, presele de presare deschise nu limitează țagla de aluminiu în timpul procesului de forjare și utilizează matrițele plate fără profile și desene preformate. Blocurile de aluminiu care cântăresc până la 200.000 de lire și lungimea de 80 de picioare pot fi forjate cu forță pentru a crea componente de aluminiu mari cu integritate structurală optimă. În timp ce tehnicile de sudare și de îmbinare sunt utile în crearea de componente mari, ele nu pot să se potrivească cu rezistența sau durabilitatea unei părți forjate. Plăcile forjate sunt limitate numai de dimensiunea stocului inițial.

2. Forjare închisă-mor

Formarea închisă, de asemenea, cunoscută sub numele de forjare la matriță, poate produce o varietate aproape nelimitată de forme care variază în greutate, de la uncii la mai mult de 200 kg. După cum sugerează și numele, două sau mai multe matrițe care conțin impresii sunt aduse împreună, deoarece materialul de forjare este supus deformării plastice. Datorită faptului că diesurile limitează fluxul de metal, acest proces poate produce forme mai complexe și toleranțe mai apropiate decât forjarea cu desprindere. Impression-die forging conturi pentru majoritatea producției de aluminiu forjare.

3. Forjare cu inel rotativ

Când aplicațiile industriale necesită o componentă cu secțiune transversală mare, nu există o potrivire pentru forjarea inelului rulant. Procesul începe, de obicei, cu o forjare deschisă pentru a crea o preformă inelară, în formă de gogoșă. Apoi, mai multe cilindri aplică presiunea pe preformă până când se ating grosimea și înălțimea dorită a peretelui. Configurațiile pot fi plane, ca o mașină de spălat sau înălțimi cu mai mult de 20 de inci. Inelele pot fi rulate în numeroase dimensiuni, variind de la manșoane de rulmenți până la vase de presiune mari.

Roți construite pentru viteză, performanță și siguranță

Șoferii profesioniști ai cursei de șofer știu că roțile din aluminiu forjate sunt o alegere excelentă pentru condițiile de pedepsire a cursei competitive. Construite pentru viteză și performanță, roțile forjate sunt extrem de ușoare, foarte puternice și extrem de rigide. Roțile din aluminiu forjate se găsesc și pe pistă. Modelele sportive performante de la Porsche, Lamborghini și Audi pot fi echipate cu aceste roți elegante și performante.


Veți merge la en-gros forjate din aluminiu personalizate de la unul dintre producătorii de fabricație și furnizori de conducere? Apoi puteți contacta imediat cu fabrica noastră.
Hot Tags: furnizori de aluminiu forjate, producatori, fabrica, en-gros, personalizat

O pereche de: Furturi din oțel inoxidabil

Următoarea: Cilindri forjate

Produse conexe

Jingjiang Jinlun Machine Manufacturing Co, Ltd.