Turnări / supape

Valve nucleare forjate cu presiune înaltă de presiune înaltă

Diferite cu supapele corpului turnate, special producem supapele forjate din oțel forjat din oțel forjat de înaltă presiune, în conformitate cu standardele sau cerințele clienților noștri. Repere ale supapelor forjate: Rezistență la presiune înaltă. Suntem disponibili pentru forjarea materialelor din oțeluri inoxidabile, oțeluri aliate, oțeluri ...

Diferite cu supapele corpului turnate, special producem supapele forjate din oțel forjat din oțel forjat de înaltă presiune, în conformitate cu standardele sau cerințele clienților noștri.

Repere ale supapelor forjate: Rezistență la presiune înaltă. Suntem disponibili pentru forjarea materialelor din oțeluri inoxidabile, oțeluri aliate, oțeluri de carbon, metale neferoase. F316L, F316, F304L, F304, 1,4301, 1,4408, 1,4418, 1,4432, 1,4462, S355J2, 42CrMo4, F11, F22, A105, etc.

De fapt, clientul a făcut vane forjate una dintre activitățile noastre de bază, încercați de la noi, furnizați desenele sau mostrele, vom produce supapele forjate conform cerințelor dvs.

Toate robinetele forjate vor fi testate sub presiune înainte de expediere.


Te duci la vândute en-gros personalizate forjate de înaltă presiune din oțel hidraulice din oțel forjat de oțel de la unul dintre producătorii de top turnare / supape și furnizori? Apoi, puteți contacta imediat cu fabrica noastră.

Hot Tags: Forjate de înaltă presiune hidraulice forjate din oțel nucleare furnizori, producători, fabrică, en-gros, personalizate
Produse conexe

Jingjiang Jinlun Machine Manufacturing Co, Ltd.